RawHalo

Raw Halo er en fantastisk raw-sjokolade, litt anderledes, men må bare smakes. Sjokoladen er fyldig på smak, som er konfekt. Sjokolade som skal nytes, alene, med kaffe, en kopp te eller et glass vin.

Raw sjokolader tilbredes på en annen måte en vanlig sjokolade, det er et lite stykke kunst. Alle sjokoladene delikat pakket inn for hånd. RawHalo har mange unike smaker vi har 5 ulike smaker i det vårt sortimentet. Sjokoladen er produsert i London, UK og er sertifisert økologiske og vegan. Vil du vite mer om RAW HALO er det bare å klikke seg inn på hjemmesiden deres: http://rawhalo.com/our-story

Del dine #rawhalo øyeblikk med oss i dag @mytreat_organics

Malmö Chokladfabrik

Malmö Chokladfabrik er en fabrikk midt i Malmö som fra allerede på 1800-tallet hadde produksjon av sjokolade. Fabrikken ble kjøp opp av brødrene Jens og Jackob for litt over 2 år siden. Og de har gjennomført en helomvending og ivaretatt alt slik at det er en signatur i deres sjoklade. Kvalitetsikringen er viktig fra råvarer, produksjonen til ferdig produkt og design av innpakning. Alle sjokoladene er økologiske og flere er også fairtrade. Fra 2016  til idag har de mottatt over 33 priser for sine faktistiske sjokolader og vi er stolte av å kunne representere de i Norge.

Dette er sjokolader av høy kvalitet - rene sjokolder med mye smak og lekkert design.

Fabrikken er fri for nøtter, gluten, soya lecitin og egg.

Sjokoladene må bare smakes på, vanskelig å beskrive hvor gode de faktisk er.

Ønsker du å vite mer om Malmö sine produkter kan dere gå innom deres hjemmeside http://www.malmochokladfabrik.se/


Pretty Smart Food Co

The Pretty Smart Food Co er en nyere produsent på rawfood bars og Matcha grønn te. Smakene og konsitens er perfekt sammensatt med den beste balansen mellom det naturlig søte fra gojibærene og kakao, har man tatt en bit, vil man bare ha mere. Sommeren 2017 kommer de til å lansere flere barer og annet godt som garantert er av samme høye kvalitet.

Matcha grønn te har 137 ganger så mye antioxidanter som vanlig grønn te - perfekt til våre klima her oppe i nord.

Produktene er sertifisert økologisk, glutenfri og vegan.

The Pretty Smart Food Co bruker kun kokosblomst sukker som søtning, så ingen raffinert eller uraffinert sukker er å finne i deres produkter. Alle barer er uten soya og er gmo frie.

https://www.prettysmartfood.com/pages/rawcha-matcha-green-teaOrTea? 

En nedelandsk produsent på løsvekt te.

Med sine særegne uttrykk står den frem i hyllen eller i tekoppen. Teen til OrTea? er av høy kvalitet og vil alltid være løsvekt, selv i "vanlig" teposer. Dette gjør det enklet for deg å kunne nyte en kopp med premium te i hverdagen. Hele tesortimentet du finner her vil være sertifisert økologisk. Dette er også et produkt som passer til horeca segmentet. Det er bare å bygynne å drømme seg bort i det orientalsinspirerte desgnet, deretter sette seg ned med en kopp deilig nytrukket te. Velbekomme.

Mer informasjon finner du hos http://www.or-tea.com/YumEarth

YumEarth sine produkter i vårt sortiment vil alltid være økologiske, veganske, glutenfri og Kosher godkjent.

Våre produkter fra YumEarth Organics er økologiske og produsert i USA, Mexico og Frankrike. Produktene vi fører fra YumEarth er sertifisert av USDA og Leaf i EU. 

For mer informasjon http://yumearth.eu/ 

"Free From" er viktig for YumEarth.

Gluten, nøtter, no gmo, mais, laktose, egg er noen fra "free from" listen.
Heyyum

Vår vingummi fra HEY YUM er produsert i Danmark og sertifisert med EU - logo.

Alle produktene er økologisk og glutenfrie. For mer informasjon om innhold se http://www.mytreat.no/categories/vingummi

Magic Forest og Sour Flower er også laktosefrie.

Ønsker du å titte innom hjemmesiden kan du klikke her http://www.heyyum.com/
Cocoa Loco

En liten sjokolade produsent fra England.

Økologisk sjokolade av høy kvalitet. Her vil alle kunne finne sin favoritt. Lekent og lett. Cocoa Loco er også Fairtrade sertifisert på hele sitt sortiment, som er et ekstra pluss. Sortimentet vil bestå av et standard sortiemnt og sesong varer til forhåndsbestilling. Det er bare å begynne å glede seg.

Les mer på http://www.cocoaloco.co.uk/ for å finne ut mer. 

Fairtrade: http://www.fairtrade.org.uk/


 

Cocoon Tea Artisans 

Danske Tina Hueg, gründeren bak det nye økologiske te-merket - Cocoon Tea Artisans.

Tina sin misjon er klar. Å gjøre den vestlige verden mer oppmerksom på den originale teplante Camellia Sinenses og inspirere til å drikke mere ren økologisk kvalitets te som en del av vår daglige rutine.

Tina Hueg har alltid hatt passion for te, lenge har hun syntes at det har manglet kvalitets te på markedet innenfor økologi. Det gjør hun nå noe med ved å lansere sin helt egen økologiske te ved navnet Cocoon Tea Artisans.

Cocoon Tea Artisans har følgende 3 kjennetegn: Teen er fra den orgianle helse teplanten, alltid økologisk helbaldet og dosert for hånd i fine pyramideformede poser.

Jeg ønsker at flere får øyene opp for te, altså den originale teplante – den har flere aspekter rundt seg som kan gi positiv virkning på helsen og da MÅ jeg få flere til å drikke økologisk kvalitets te i hverdagen. Det anbefales 2-3 kopper om dagen. Doseringen vil alltid være klar på forhånd i pyramideformede poser for at smaksopplevelsen blir best. Bladene vil aldri kunne kjøpes i løsvekt. Grunnen til dette er at vi bruker som oftes for mye te når vi doserer selv.

Det er 7 smaker som er tilgjengelig:  Earl Grey, English Breakfast, Quince -Grønn te med kvæde, Hvit te med ingefær, Herbal - en urteblanding, Oolong & Darjeeling Oolong.

For mer informasjon https://cocoonteaartisans.com/


Playin Choc

Palyin Choc er en nydelig produsent som har tenkt på heleheten fra bærekraftig til allergener.

Sjokoladen er litt anderledes, men må bare smakes. Sjokoladen er fyldig og kremet med hit av kokos på smak, som en liten konfekt. 

I tillegg kommer denne deilige sjokoladen med en liten leke som handler om å ta vare på den verden vi lever i. Ikke bare får man et dyr å sette sammen, men også historien rundt dette dyret. Som et kinderegg. 

Sjokoladen er vegan, glutenfri og uten soya. De er indivduelt pakket inn i kompsterbar plast. Esken og papp brukt er av resirkulert papir.

Vil du vite mer om Palyin Choc, klikke seg inn Playin Choc
For mer informasjon kontakt oss på kundeservice@mytreat.no 

Vil du ha nyhetsbrev fra oss Klikk her